Είναι νέος ταλαντούχος με φυσική κλίση στην κωμωδία. Αξιολάτρευτος και πάντα χαμογελαστός, ο Σπύρος Βαρβαγιάννης μας συστήνεται μέσα από το “koita magazine”.

-Πότε και πως ανακάλυψες πως θες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Από μικρός εκδήλωσα μεγάλη συμπάθεια προς την τηλεόραση. Έπιανα τον εαυτό μου να παραμερίζω το παιχνίδι και να κοιτάω την ώρα που θα άρχιζε κάποιο αγαπημένο σίριαλ.
Φυσικά δεν σταματούσε εκεί η ιστορία , στην συνέχεια κλεινόμουν για ώρες στο δωμάτιο μου και έπλαθα τον δικό μου θεατρικό κόσμο όπου και εκεί πάντα πρωταγωνιστούσα.
Μεγαλώνοντας πέρασα από όλα τα θεατρικά στάδια , ξεκινώντας ερασιτεχνικά και καταλήγοντας σήμερα με ένα πτυχίο υποκριτικής.

38935493_654134771627203_1286546131983007744_n

-Μίλησέ μας για τις σπουδές σου και τις μέχρι τώρα συνεργασίες σου.

Αποφοίτησα το 2016 από τη δραματική σχολή Μαίρη Βογιατζάκη Τράγκα, με αναγνωρισμένο δίπλωμα από το Υπουργείο Πολιτισμού. Το 2007 μέχρι το 2009 παρακολούθησα σεμινάρια υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού στη δραματική σχολή “Ίασμος”. Οι μεχρι τώρα συνεργασίες μου είναι οι ακόλουθες: “Δύσκολοι Έρωτες” και “ο Φιάκας” σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, “Λυσιστράτη” “Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε” και “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Ευδοκίας Σουβατζή.

-Κωμωδία ή Δράμα;

Προτιμώ την κωμωδία γιατί παίρνω και γω ζωή βλέποντας τους άλλους να γελάνε. Εξάλου μεγάλωσα σε ένα σπίτι που το χιούμορ ήταν ένας πηγαίος τρόπος έκφρασης των μελών της οικογένειας και καθοριστικός παράγοντας εκτόνωσης της οποιαδήποτε κρίσης. Επιπλέον μου αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και μέσω των κωμικών ρόλων αισθάνομαι περισσότερο ο εαυτός μου.

38704881_694659607537583_3727490721926610944_n

-Πού θα σε συναντήσουμε τον χειμώνα;

Θα με βρείτε στο θέατρο Μπροντγουει με την παιδική παράσταση “Φορτουνάτος” σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαευσταθίου και απο 15 Οκτωβρίου στο θέατρο Φούρνος κάθε Τετάρτη και Πέμπτη με την παράσταση “ο Φιάκας” που συνεχίζεται με επιτυχία από πέρυσι σε σκηνοθεσία του αγαπημένου μου Βασίλη Νικολαίδη

-Mια ευχή για το μέλλον..

Εύχομαι για όλο τον κόσμο υγειά, αγάπη και δύναμη ώστε να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό βιώνουμε. Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από την τραγωδία των συνανθρώπων μας που επλήγησαν στις πυρκαγιές του Ιουλίου. Ελπίζω το υπέροχο πνεύμα αλληλεγγύης να συνεχιστεί έτσι ώστε να ανακουφιστούν αυτοί οι άνθρωποι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Η Ακρόπολη στην κορυφή των τουριστικών αξιοθέατων σε όλη την Ευρώπη!