Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Άριελ Κωνσταντινίδη:”Θα γίνει μια πολύ βαθιά ανακατάταξη μόνο προς όφελος μας, ατομικό...

Άριελ Κωνσταντινίδη:”Θα γίνει μια πολύ βαθιά ανακατάταξη μόνο προς όφελος μας, ατομικό και συλλογικό”

IMG_20200503_162901

Άριελ Κωνσταντινίδη:”Θα γίνει μια πολύ βαθιά ανακατάταξη μόνο προς όφελος μας, ατομικό και συλλογικό”. Έχει βιώσει ονειρεμένες στιγμές στην επαγγελματική της καριέρα δίπλα σε πολύ σημαντικά ονόματα του χώρου  και έχοντας λάβει θερμή αγάπη από το κόσμο γύρω της τόσο στα θεατρικά όσο και στα τηλεοπτικά της βήματα.

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο της υποκριτικής και μια γλυκιά μαμά που  είναι πάντα μπροστά για την οικογένεια της, χαρίζοντας στα παιδιά της απεριόριστη αγάπη και φροντίδα.

IMG_20200503_143754

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλάει στο Koitamagazine.gr  για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας όλο αυτό το διάστημα  αλλά και για τις στιγμές γεμάτες χαρά που μοιράστηκε μαζί με τα παιδιά της στην οικογενειακή της εστία, παραμένοντας αισιόδοξη για τις εξελίξεις στο κομμάτι της υγείας.

Τους τελευταίους δύο μήνες βρισκόμαστε ως χώρα αλλά και ως πολίτες σε μια δύσκολη αλλά και πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας εν μέσω πανδημίας . Πώς βιώνεις αυτή την κατάσταση; Πόσο αισιόδοξη νιώθεις ως προς την εξέλιξη των γεγονότων στην χώρα αλλά και παγκόσμια;

Ως άτομο κυριαρχεί η αισιοδοξία μέσα μου και δεν με πιάνει φόβος και πανικός παρόλο που οι πληροφορίες γύρω μας σχεδόν επιβάλλουν μια τέτοια ατμόσφαιρα.

Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν και οι ανησυχίες μας τότε θα είναι για την οικονομία ως προς την ίδια την χώρα και φυσικά εφόσον τα αγαπημένα μας άτομα είναι υγιή και ασφαλή.

Όλο αυτό το διάστημα μένουμε σπίτι καθώς πρέπει άπαντες να δείξουμε ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τόσο τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, όσο τους ίδιους τους εαυτούς μας. Πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο τις ημέρες αυτές; Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να περάσεις στο κόσμο ώστε η παραμονή τους στο σπίτι να ειναι ευχάριστη και δημιουργική;

Για τα παιδιά μου δεν ανησυχώ. Όλες τις ώρες της ημέρας βρισκόμαστε σπίτι και περνάμε πολύ ευχάριστα καθώς είναι εξαιρετικά προσαρμοστικά και έτσι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα μαζί. Όσο βρίσκομαι μαζί τους και καταλαβαίνω ότι η χαρά μου είναι και δική τους, είμαι ευτυχισμένη. Όσο παίζω μαζί τους και αισθάνομαι και εγώ παιδί μέσα από αυτή την επαφή, όλα κυλούν ομαλά.

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι και προσαρμοζόμαστε κι εμείς σε αυτή την νέα καθημερινότητα.

Υπάρχει κάποια νέα συνήθεια που απέκτησες κατά την διάρκεια της παραμονής σου στο σπίτι;

Η νέα συνήθεια που απέκτησα μαζί με τα παιδιά μου καθώς περνάμε όλο τον χρόνο μας μαζί είναι να βάζουμε μουσική και να χορεύουμε, κάτι το οποίο κάναμε και πριν από την περίοδο της καραντίνας, απλώς τώρα γίνεται με μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και το κομμάτι της γυμναστικής.

Τι σου λείπει περισσότερο αυτές τις ημέρες; 

Αυτό που μου λείπει περισσότερο απ’ όλα αυτή την περίοδο είναι ο ύπνος και η αγκαλιά, η σωματική επαφή την οποία βιώνω τόσο πολύ μέσω των παιδιών μου, κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ τυχερή. Αν κλείσω τα μάτια, σίγουρα μου λείπει η αγκαλιά των αγαπημένων μου ανθρώπων.

Θεωρείς ότι μέσα από την διαδικασία του εγκλεισμού θα αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και θα βγούμε πιο δυνατοί και με καινούργια θέλω και πρέπει την επόμενη μέρα;

Θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία ευκαιρία για όλους μας. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι κάθε δύσκολη φάση, ακόμα και μια τραγική κατάσταση κρύβει το δικό της θησαυρό και κάτι θετικό.

Αυτή την περίοδο μένουμε λίγο στους εαυτούς μας, στο να αναθεωρήσουμε λίγο τα πράγματα που  είχανε προτεραιότητα πριν απ’ αυτό που μας συνέβη, σε μια ψευδαίσθηση που ζούσαμε και σε αλλόκοτους ρυθμούς ενδεχομένως σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιστεύω ότι τώρα θα γίνει μια πολύ βαθιά ανακατάταξη μόνο προς όφελος μας, ατομικό και συλλογικό.

Αυτό που με φοβίζει  είναι η οικονομική κατάσταση και το πως θα διαμορφωθεί το τοπίο των χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι. Δεν πιστεύω ότι είναι απλά ένας ιός.

Ως μαμά  πως διαχειρίστηκες την κατάσταση γύρω σου; Η ψυχραιμία και η λογική ήταν σύμμαχοι σου σε αυτή την συνθήκη που ζούμε;

Ως μαμά έμεινα αισιόδοξη και ψύχραιμη καθώς στο παρελθόν είχαμε βιώσει τον κίνδυνο του ιού Η1Ν1 ο οποίος πραγματικά έφερε μεγάλη αναστάτωση. Τότε λοιπόν μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ότι παρόλο που το Αρσάκειο αλλά και το Κολλέγιο Αθηνών είχε αναστείλει την λειτουργία του, δεν ακούσαμε τίποτα στις ειδήσεις αλλά και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης. Εκείνη την περίοδο χρειάστηκε να πάω τον γιο μου σε ένα νοσοκομείο για κάποια ράμματα, αντικρύζοντας μπροστά μου πολλές εικόνες και περιστατικά που είχαν πραγματικά πληγεί από αυτό τον ιό.

Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα παρέμεινα ψύχραιμη ως προς τα παιδιά μου. Πιο πολύ ανησύχησα για τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου και οι οποίοι είναι μεγάλοι σε ηλικία.

Τι θα ήθελες να ευχηθείς για το μέλλον;

Θα ήθελα να ευχηθώ να βγούμε από αυτή τη κατάσταση όσο το δυνατόν πιο ελεύθεροι και αυτό πιστεύω έχει να κάνει με την αυταξία, την προσωπική μας δηλαδή πεποίθηση, το τι πιστεύουμε για τους εαυτούς μας και το πόσο αξίζουμε. Να ζούμε μέσα στις αξίες μας και έτσι να έχουμε ελευθερία.

FB_IMG_1588509431749

Δείτε επίσης: Τζένη Καρέζη: Δείτε το σπίτι της μεγάλης πρωταγωνίστριας

Διαβάστε επίσης: Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ: Σπάνιες φωτογραφίες στο διαμέρισμα τους στην Στησιχόρου!

                                 Δείτε σχετικά άρθρα:

 Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα έφυγε ο Βέγγος που έγινε Θανάσης!
Επόμενο άρθρο11185 – Νέος αριθμός για καταγγελίες για όσους δεν φοράνε μάσκα