Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί μόνος του και μπαίνει φυλακή για πάρα πολλά...

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί μόνος του και μπαίνει φυλακή για πάρα πολλά χρόνια

sasmos3 Σασμός

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί μόνος του και μπαίνει φυλακή για πάρα πολλά χρόνια

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμός»;

Ο Μαθιός ομολογεί μόνος του, και μπαίνει φυλακή για πολλα πολλά χρόνια!
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην σειρά, με την αγωνία να ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο Μαθιός μετά τον φόνο της Βασιλικής δεν έχει πλέον λόγο να κρύβεται. Ομολογεί τα πάντα και μπαίνει στην φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, για να οδηγηθούμε εκεί, θα δούμε την “καπετάνισσα” να ανακαλύπτει τα συνταρακτικά γεγονότα. Και να τα βάζει με την Βασιλική και οι φωνές της θα ακουστούν σε όλη την Κρήτη.

Η Καλλιόπη γνωρίζει το πάθος του γιου της και πιστεύει πως αυτό ήταν η αιτία του φονικού. Αυτή ήταν η αιτία που χάλασε η οικογένεια της.

Η Καλλιόπη θα σκοτώσει την Βασιλική. Για όλα όσα προξένησε σε εκείνη και το παιδί της. Ο Μαθιός, τραγικό πρόσωπο πλέον θα βιώσει την απόλυτη απώλεια. Η ίδια του η μάνα σκοτώνει την γυναίκα που αγαπά. Οι τύψεις και το κενό θα τον οδηγήσουν στην παραδοχή και την παράδοση.

Δείτε την Ρίκα Διαλυνά σε παιδική ηλικία πριν γίνει ευρέως γνωστή!

Δεν υπάρχει ζωή χωρίς την Βασιλική

Δεν εχει πλέον η ζωή του κανένα νόημα για να το παλεύει και θα αφεθεί. Να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Και αυτός την τιμωρία που του αξίζει.

Την ύστατη στιγμή θα τα πει όλα στον πατέρα Μιχάλη, πριν η αστυνομία ,που όλο αυτό τον καιρό ερευνούσε την υπόθεση, φτάσει τελικά στον πραγματικό ένοχο.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης θα συλλάβει τον Μαθιό και θα τον κλείσει φυλακή για το φόνο του Στεφανή.

Το δικαστήριο δεν θα δείξει καμία επιείκεια.

Εκεί θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, αφού η τιμωρία του θα είναι πολύ μεγάλη.

Η ζωή για τον Μαθιό τελειώνει, και θα δει ότι όλα του τα όνειρα να σβήνουν οριστικά.

Από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη βλέπει την οικογένεια της να διαλύεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως μια τόσο μεγάλη και δυνατή οικογένεια, καταστράφηκε εντελώς.

Θα μπορέσει να το ξεπεράσει;

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗsports365.gr
Προηγούμενο άρθροΔείτε τα 10 καλύτερα εξώφυλλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη!
Επόμενο άρθροΙωάννα Παλιοσπύρου: Αγκαλιά με τον πατέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς