Αρχική RETROLOVERS Δείτε ποιος είναι ο εγγονός του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Δείτε ποιος είναι ο εγγονός του Λάμπρου Κωνσταντάρα

konstantaras_aftodioikisi-1024×680

Δείτε ποιος είναι ο εγγονός του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έπαιξε στο ελληνικό θέατρο για 40 χρόνια, μετέχοντας σε 191 καταγεγραμμένες παραστάσεις διαφόρων έργων, ξένων και ελληνικών και έπαιξε συνολικά σε 78 ελληνικές ταινίες.

Παντρεύτηκε σε πρώτο γάμο το 1945 την επίσης ηθοποιό Γιούλη Γεωργοπούλου, με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και πρώην βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο οποίος του χάρισε δυο εγγόνια: την Παυλίνα και τον Λάμπρο. Παντρεύτηκε δεύτερη φορά το 1971 τη Φιλιώ Κεκάτου. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, έχοντας πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τα πέρασε στη Βάρκιζα.

Λάμπρος Κωνσταντάρας ο νεότερος

121694685_342758963845491_6641375197551982655_n

Απόσπασμα συνέντευξης Πηγή

Πως ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σαν άνθρωπος αλλά και σαν παππούς;

Οι αναμνήσεις που έχω από εκείνον είναι δυστυχώς περιορισμένες. Όταν πέθανε, ήμουν 6 ετών και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, λόγω της ασθένειάς του, δεν ήθελε να τον βλέπουμε χωρίς να είναι ακμαίος. Και τώρα που μεγάλωσα το καταλαβαίνω απόλυτα.  Έχω φυσικά ωραίες αναμνήσεις από τη Βάρκιζα και τη Βουλιαγμένη, αφού και τα σπίτια μας ήταν πολύ κοντά. Τον θυμάμαι να παίζει με τις γάτες του -αδυναμία που έχω και εγώ- και θυμάμαι να με πηγαίνει στο μεγάλο ζαχαροπλαστείο της περιοχής, το “Esplanade” και να μου παίρνει γλυκά αλλά και παιχνίδια. Τότε τα μεγάλα ζαχαροπλαστεία ήταν και τα παιχνιδάδικα της εποχής! Έχω, πάντως, ακούσει πολλές διηγήσεις τόσο από τον πατέρα μου, όσο και από φίλους του, που μου έχουν συμπληρώσει πολλά από τα κενά που είχα, μιας και δεν τον έζησα όσο ήθελα. Ήταν ένας πολύ δοτικός και πειθαρχημένος άνθρωπος, άψογος επαγγελματίας και με λίγους αλλά πιστούς φίλους που κράτησε ως το τέλος. Όπως οι περισσότεροι κωμικοί της εποχής, δεν ήταν πάντα σε διάθεση να κάνει χιούμορ και πλάκες, αλλά ξεκουραζόταν και φόρτιζε τις μπαταρίες του, προκειμένου να τα χαρίζει στον κόσμο, στο θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο.

Lambros2-1024×635

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο νεότερος ασχολείται με το ραδιοφώνο και είναι παραγωγός τραγουδιών.

Lambros1

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Η συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη στη φυλακή – O Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια της ζωής του
Επόμενο άρθροΔιονύσης Παπαγιαννόπουλος: Δείτε 5 χιουμοριστικά σκίτσα με τον αξέχαστο ηθοποιό