Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν...

Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν 2 μήνες

ektakto Πέθανε Μεγάλη φωτιά

Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν 2 μήνες συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι.

Δόθηκε ένα χρηματικό ποσό στους απαγωγείς και άφησαν ελεύθερο το θύμα στην περιοχή του Τατοϊου. Η αστυνομία είναι κοντά στο να συλλάβει τους δράστες.

Η απαγωγή Κυπαρίσση που είχε σοκάρει
Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλη του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η συγκεκριμένη κοπέλα, ήταν εκείνη που επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους του επιχειρηματία στην Ελλάδα -καθώς εκείνη βρισκόταν στο εξωτερικό- προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επεσήμαναν πως, η αρπαγή του επιχειρηματία «δεν κράτησε ώρα. Δεν φώναξε βοήθεια -όπως έχει ειπωθεί , αλλά προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο λέγοντας στους απαγωγείς του «ένα λεπτό παιδιά».

Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν 2 μήνες

Ο 40χρονος, έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον, εκεί που ήταν με ακόμα δύο φίλες του, στις 12:00. Στις 12:02 ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση που διήρκησε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν με αποτέλεσμα να γίνεται μαύρη η οθόνη. Όταν το σήμα επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς , σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν. Όλα αυτά μέχρι που αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κινητού. Τότε, το άρπαξαν και το έκλεισαν.

Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν 2 μήνες

220217184831_giorgos-kuparisis

Περισσότερα σε λίγο…

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε γυμναστήριο χωρίς να φορά τη μάσκα!

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε γυμναστήριο χωρίς να φορά τη μάσκα!
Επόμενο άρθροΕλένη Ράντου: Δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος περισσότερο από τον Βασίλη