Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Κάποια άλλη ξεψυχά τελικά στην αγκαλιά του Λυκούργου

Η γη της ελιάς: Κάποια άλλη ξεψυχά τελικά στην αγκαλιά του Λυκούργου

λυκουργος – γη της ελιάς – koita

Η γη της ελιάς: Κάποια άλλη ξεψυχά στην αγκαλιά του Λυκούργου

Όλοι νομίζαμε στην σκηνή του τρέιλερ που κυκλοφόρησε ότι η Ισμήνη ξεψυχα στην αγκαλιά του Λυκούργου και αυτό μας είχε βάλει σε υποψίες για τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο που εμπλέκονται με τη μαφία.

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό Tivi Σίριαλ η αλήθεια είναι διαφορετική. Δεν είναι η Ισμήνη αυτή που βλέπουμε να πέφτει μισοπεθαμένη στην αγκάλια του άλλα κάποια άλλη.

Όλα αρχίζουν μετ την δολοφονία μιας κοπέλας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου.Πρόκειται για ένα πρόσωπο, μια κοπέλα που έχει πολλά μπλεξίματα με αυτό θα συμπαρασύρει και πολλούς άλλους που γνωρίζοταν από παλιά.

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία είναι έξαλλη ”Η Αθηνά είναι αθώα” φωνάζει στον Κουράκο

Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι η Βασιλική, ο Φίλιππος και ο Λυκούργος. Οι τρεις τους γίνονται θύματα αρπαγής από επικίνδυνους κακοποιούς και μπλέουν σε μία πολλή σκοτεινή υπόθεση που δνε το χωρά ανθρώπινος νους.

Γιατί όμως τους απαγάγουν; Τι έχουν δει; Πόσο θα κινδενέψουν; Το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι πως οι εξελίξεις στο σίριαλ ”Η γη της ελιάς’‘ θα είναι καταιγιστικές.

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροH Lady Gaga επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο «Joker 2»
Επόμενο άρθροΟ Νίκος Τσιφόρος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν 52 χρόνια