Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Η Άννα Μπεζάν διαβάζει παραμύθια!

Η Άννα Μπεζάν διαβάζει παραμύθια!

307761627_480273727299508_5239150727909717608_n

Η Άννα Μπεζάν διαβάζει παραμύθια!

Χαίρεται!
Είμαι η Άννα και λατρεύω τα παραμύθια για τους μικρούς ήρωες!

Σε λίγο καιρό θα γίνω μανούλα και προσπαθώ να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ, ψάχνω λοιπόν παραμύθια που θα διαβάζω στη δική μου ηρωίδα, την κόρη μου.

Έλαβα δώρο ένα παραμύθι, την «Αέρινη παρέα» της Ντένιας Πάτρα από τις εκδόσεις «Πνοή», που διαβάζοντάς το, έκανα μια στάση και σκέφτηκα τον δικό της ήρωα, τον Ορέστη!

Ένα παιδί χωρίς φίλους με μοναδική συντροφιά την αέρινη παρέα, την φαντασία του, που στο τέλος του παραμυθιού θα αποτελέσει σταθμό και θα τον βοηθήσει να φτιάξει την δίκη του παρέα στο σχολείο και δεν θα νιώθει άλλο μόνος.

Όπως ο μικρός Ορέστης δημιούργησε την αέρινη παρέα, έτσι θα ήθελα και εγώ η μικρή μου Χριστίνα να μπορεί να εκφράζει τα συναισθήματά της, να χρησιμοποιεί τη φαντασία της και να θυμάται πάντα πως όσο εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, ζητάμε βοήθεια και είμαστε ειλικρινείς, δεν θα είμαστε μόνοι.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ενισχύσεις την ενσυναίσθηση ενός παιδιού, αλλά σίγουρα νιώθω ότι τα παραμύθια είναι ένα λιθαράκι. ‘Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι στα παραμύθια όπου οι ήρωες είναι παιδιά, το καλό πάντα νικάει, και όσο το καλό νικάει ο κόσμος θα γίνεται καλύτερος!

Και κλείνω με την ευχή, να χαρίζονται πολλά βιβλία στα παιδιά και στους γονείς!

μπεζαν αννα μπεζαν

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧρήστος Πολίτης: Επέστρεψε στον κινηματογράφο μετά από 47 χρόνια!
Επόμενο άρθροΜάρθα Καραγιάννη: Θα γίνει κανονικά η αποτέφρωση της ηθοποιού όπως επιθυμούσε