Αρχική LIFESTYLE Fitness Cavitation RF: Τέλος η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος!

Cavitation RF: Τέλος η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος!

regenerist
Cavitation RF: Τέλος η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος! Όσο πιο κοντά στο καλοκαίρι πλησιάζουμε, τόσο πιο πολύ μας πιάνει ανασφάλεια για την εικόνα του σώματός μας και για τις ατέλειες τύπου κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους.  Η λύση σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και ήπια άσκηση είναι μία. Cavitation RF!
Πιο συγκεκριμένα, ο όρος Cavitation σημαίνει καταστροφή των λιποκυττάρων με την μέθοδο της «σπηλαίωσης». Η δύναμη των υπερήχων που δονούν και σπάζουν την μεμβράνη των λιποκυττάρων διαταράζει τα τοιχώματα των λιποκυττάρων, γεγονός που αναγκάζει τα λιπώδη κύτταρα να “διαρρεύσουν” τα περιεχόμενά τους στους υγρούς χώρους του σώματος. Από εκεί, το λεμφικό σύστημα παίρνει αυτό το απόβλητο υλικό (το χαλαρό λίπος δηλαδή) και αρχίζει να κυκλοφορεί μέσω του σώματος έως ότου μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία από το ήπαρ και να αποβληθεί με ιδρώτα, ούρα και κόπρανα. Είναι ιδανική μέθοδος για το συσσωρευμένο τοπικό λίπος των λιπαποθηκών γυναικών και ανδρών. Τέτοιες περιοχές είναι η κοιλιά, τα μπράτσα, η οσφυϊκή χώρα (μέση), οι γλουτοί, μηροί, γόνατα και οι κνήμες.Ο όρος RF (radiofrequency) αφορά τις ραδιοσυχνότητες. Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται αρκετά χρόνια στην αισθητική δερματολογία. Η κύρια δράση τους είναι η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω της θερμότητας που εκπέμπεται και διοχετεύεται υποεπιδερμιδικά. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος οδηγώντας σε σύσφιξη αυτού. Επομένως ο συνδυασμός Cavitation και RF οδηγεί τόσο σε λιπόλυση όσο και σε σύσφιξη και λείανση της κυτταρίτιδας που συχνά συνυπάρχει.

Τα αποτελέσματα πριν και μετά της συνδυαστικής θεραπείας Cavitation & RF είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά καθώς συνεχίζεται η φυσική παραγωγή Κολλαγόνου και η αποβολή των νεκρών λιποκυττάρων μέσω της λέμφου. Διαρκεί περίπου  45 έως 60  λεπτά και από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται απώλεια 2-10 πόντων στην περιοχή εφαρμογής και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της. αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία του ατόμου, το μεταβολισμό, την τυχόν λήψη φαρμάκων και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών.

Το Βeauty Project Regenerist  to Cavitataion RF προτείνει ως πιο άμεση και αποτελεσματική θεραπεία μείωσης πόντων και λιποδιάλυσης  το Cavitation RF  σε οικονομική προσφορά 4 συνεδριών. Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 210-8946525. Φοίβης 15, Γλυφάδα. www, bpr.gr
REGENERIST

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜαρουσάκης: «Έρχονται Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας»
Επόμενο άρθροΆγριες μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών