Αρχική RETROLOVERS Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε πώς είναι το μνήμα της 19 χρόνια μετά

Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε πώς είναι το μνήμα της 19 χρόνια μετά

ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΝΗΝΑ (6)

Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε πώς είναι το μνήμα της 19 χρόνια μετά

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2004, η Ρένα Βλαχοπούλου έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 16 Ιουλίου για χειρουργική επέμβαση, αφού έπασχε από διάτρηση στομάχου. Η ιατρική έκθεση ανέφερε ώς αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή.

Στις 30 Ιουλίου 2004, η σορός της εκτέθηκε για δημόσια θέαση στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία της έγινε δημόσια το Σάββατο 31 Ιουλίου 2004 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με τη συνοδεία της μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρείας “Μάντζαρος” από την Κέρκυρα, παρουσία πολλών συναδέλφων και απλών ανθρώπων.

Την ημέρα της κηδείας της, όλα τα καταστήματα της Κέρκυρας παρέμειναν κλειστά σε ένδειξη πένθους.

Ο Γιώργος Λαφαζάνης, ο σύζυγος της Ρένας, ήταν ακούραστος υποστηρικτής στο πλευρό της, προστατεύοντάς την από τα ενίοτε αδιάκριτα ή περίεργα βλέμματα του κοινού και των δημοσιογράφων, μέχρι που έφυγε από τη ζωή. Συντετριμμένος στην κηδεία της, παρακολουθούσε σιωπηλός το φέρετρο που έκλεινε τα 39 χρόνια της κοινής τους ζωής.

lafazanis kai sofia

Ένα χρόνο αργότερα, στο μνημόσυνό της, ο αντίκτυπος της απώλειάς του ήταν εμφανής πάνω του. Η υγεία του είχε ήδη κλονιστεί και σταδιακά άρχισε να βυθίζεται στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία. Μετά από λίγο, ο Γιώργος Λαφαζάνης σταμάτησε να επικοινωνεί με τους αγαπημένους του και κλείστηκε στον δικό του κόσμο. Ίσως είχε ως μοναδική συντροφιά του μόνο τη σκέψη της Ρένας. Τον Δεκέμβριο του 2010 ”έφυγε” από τη ζωή και πήγε να συναντήσει την Ρένα του στην γειτονιά των αγγέλων.

Δείτε ακόμη: Μεγάλοι έρωτες: Όταν η Ρένα Βλαχοπούλου ερωτεύτηκε τον Γιώργο Λαφαζάνη

Τον Σεπτέμβριο του 2016, το πολυτελές σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας πωλήθηκε σε ελληνική κατασκευαστική εταιρεία για ανακαίνιση και εκμίσθωση.

Η ίδια εξακολουθεί να κατέχει τον τίτλο της τελευταίας κόμισσας της Κέρκυρας.

Δείτε πώς είναι το μνήμα της 19 χρόνια μετά:

ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΝΗΝΑ (2)

Δείτε επίσης: 

 

ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΝΗΝΑ (3) ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΝΗΝΑ (4) ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΝΗΝΑ (5)

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντίνος Ηλιόπουλος: Το παιδικό του άλμπουμ, τα δύσκολα χρόνια και η καταξίωση


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 29 ως 30/7/2023.
Επόμενο άρθροΤο σπάνιο καρέ της Ελένης Ράντου μαζί με την κόρη της, Νικολέττα
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!