Αρχική LIFESTYLE Health Γνωρίζεις τι είναι το Drakula Lift ή Vampire Lift;

Γνωρίζεις τι είναι το Drakula Lift ή Vampire Lift;

dracula-therapy Γνωρίζεις
Γνωρίζεις τι είναι το Drakula Lift ή Vampire Lift;
Γνωστό ως Dracula Lift ή Vampire Lift κατάφερε να κάνει το γύρο του κόσμου. Έτσι ή με την ιατρική του ονομασία (PRP) κατέκτησε το Hollywood  και απέκτησε φανατικούς οπαδούς. Το μόνο και κύριο υλικό του;
Το αίμα μας! Το μυστικό της νεότητας!
 Λίγα και ενημερωτικά για τη διαδικασία…
Καταρχάς δε πονάει.  Με τοπική αναισθησία αισθανόμαστε περίφημα. Λίγο μετά, γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος που στη συνέχεια φυγοκεντρείται.  Έτσι απομονώνουμε το πλούσιο σε αιμοπετάλια  πλάσμα  με τους πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες που τόσο χρειαζόμαστε. Αμέσως μετά το ενεργοποιούμε με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου και σύμπλεγμα βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Αποτέλεσμα;
Η πιο ισχυρή και αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία που έχει ποτέ εφαρμοστεί!
Εφαρμόζεται στο δέρμα προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και χεριών όπου εγχύεται ενέσιμα σε διαφορετικά βάθη της επιδερμίδας. Στο ιατρείο  μας το συνδυάζουμε και με τη ευεργετική διαδικασία του  microneedling  και έτσι μπουστάρουμε  την ανάπλαση και την παραγωγή κολλαγόνου.
Είναι ιδανική για όσες επιθυμούν να απαλλαγούν από ρυτίδες,  χαλάρωση και ουλές αλλά και απίστευτα αποτελεσματική για τους μαύρους κύκλους, τις ενοχλητικές δυσχρωμίες και την τριχόπτωση.
Τα οφέλη της διαρκούν σε βάθος χρόνου αφού οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μεσοθεραπεία  απορροφείται στο διάστημα 2,3 μηνών, το PRP συνεχίζει να δουλεύει εσωτερικά έως και 6 μήνες μετά την εφαρμογή του.
1643567226413blob
Σε γενικές γραμμές αποτελεί τη  μία φυσική  και  μοναδική θεραπεία αναδόμησης άνευ αλλεργικών αντιδράσεων  και  χρόνου αποθεραπείας. Για όλες εμάς που έχουμε ξεπεράσει το τείχος των πρώτων  …αντα το Dracula Face Lift δεν είναι επιλογή …είναι μονόδρομος . Πατάμε το οff στον χρονοδιακόπτη!
Beauty project regenerist
Και όλα αυτά στο REGENERIST
Φοίβης 15
16675 Αθήνα Γλυφάδα
τηλ: 21 0894 6525

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης
Επόμενο άρθροΣασμός: Δραματικές εξελίξεις – Έγκυος η Αργυρώ θέλει να φύγει από την Κρήτη